14 Ekim 2010 Perşembe

AKÇAKATIK

Akçakatık ,kayınvalidemlerden öğrendiğim bir tarif.Kahvaltı ve diğer öğünlerde tüketilebiliyor.
MALZEMELER:
  • 6 adet  biber
  • 2 su bardağı süzme yoğurt ( süzme yoğurt ev yapımı.)
  • 1,5 su bardağı süt
  • tuz
YAPILIŞI:
Biberleri doğrayıp süzme yoğurt ve sütle karıştırıyoruz.Tuzunu ayarlayıp servis yapıyoruz.

3 yorum:

  1. peşpeşe sıralamışsın mis gibi tarifleri ellerine sağlık bu ismi ilk defa duydum yoğurt ve süt çok değişik geldi tadına bakmak istedim şimdi :)
    akça akça bana bana ooohhh: )

    YanıtlaSil
  2. Yoğurt ve süt güzel bir tat veriyor.Bana bana yemekte ayrı bir zevk...

    YanıtlaSil
  3. süper aradığım tarif bunlar.teşekkürler tatlım.ellerine sağlık

    YanıtlaSil