Akçakatık ,kayınvalidemlerden öğrendiğim bir tarif.Kahvaltı ve diğer öğünlerde tüketilebiliyor.
MALZEMELER:
- 6 adet biber
- 2 su bardağı süzme yoğurt ( süzme yoğurt ev yapımı.)
- 1,5 su bardağı süt
- tuz
YAPILIŞI:
Biberleri doğrayıp süzme yoğurt ve sütle karıştırıyoruz.Tuzunu ayarlayıp servis yapıyoruz.
peşpeşe sıralamışsın mis gibi tarifleri ellerine sağlık bu ismi ilk defa duydum yoğurt ve süt çok değişik geldi tadına bakmak istedim şimdi :)
YanıtlaSilakça akça bana bana ooohhh: )
Yoğurt ve süt güzel bir tat veriyor.Bana bana yemekte ayrı bir zevk...
YanıtlaSilsüper aradığım tarif bunlar.teşekkürler tatlım.ellerine sağlık
YanıtlaSil