Malzemeler:
- Milföy hamuru
- Kokteyl sosis
- Yumurta sarısı
- Fırınımızı 180 derecede ısıtıyoruz.
- Kare milföylerimizi üç şerit halinde kesiyoruz.
- Her bir dikdörtgenin ortasına sosisleri kenarları dışarıda kalacak şekilde sarıyoruz.
- Tepsiye bir çelenk modeli verecek şekilde yan yana diziyoruz.
- Üzerlerine yumurta sarısı sürüyoruz.
- kızarana kadar pişiriyoruz.
- Piştikten sonra şeklini bozmadan servis tabağına alıyoruz.
- Bu aşamada alttaki yağlı kağıdı kenarlarından tutup böreği kaldırmalı ve servis tabağına aldığınızda yağlı kağıdı alttan çekmelisiniz. Ve yineee yine günün anlam ve önemine göre süslüyoruz:)
Cok guzel bir sunum olmus. Ellerine saglik.
YanıtlaSilteşekkür ederim...
Silsunuma bayıldım canım.harika olmuş.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilteşekkür ederim canım...
SilNe kadar degisik bir sunum cok hos olmus elinize saglik! Epey hazirlik yapilmis anlasilan afiyet olsun!
YanıtlaSilyılbaşı için yoğun bir hazırlık yapıldı ,teşekkür ederim...
SilKızın d. gunu geliyor iyi bir seçenek, sağol.
YanıtlaSilÖnceki yazılarada gitmekten kendimi alamadım, o ne güzel tarifler öyle.
Selamlar
Teşekkür ederim sevgili Çiğdem,selamlar...
YanıtlaSilŞirin olmuşlar ellerinize sağlık.
YanıtlaSilhem şirin,hem kolay ,hem lezzetli.teşekkür ederim...
YanıtlaSilhem kolay hem de şık bir tarif sevdiklerimden yani : )
YanıtlaSilaynen öyle Mine ciğim...
YanıtlaSilÇok şık olmuş, ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSevgiler.
teşekkür ederim...
YanıtlaSil