GEREKLİ MALZEMELERİMİZ :
- YARIM SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ PÜRE HALİNE GETİRİLMİŞ ISPANAK
- 3 YUMURTA
- 1,5 SU BARDAĞI ŞEKER
- 2 SU BARDAĞI UN
- YARIM SU BARDAĞI SIVI YAĞ
- 1 PAKET VANİLYA
- 1 PAKET KABARTMA TOZU
ÜZERİ İÇİN :
- KREMŞANTİ
- SÜT
YAPILIŞI:
KARIŞTIRMA KABIMIZI ALIYORUZ. 3 YUMURTA VE ŞEKERİMİZİ MİKSERLE ŞEKER ERİYİNCE KADAR KÖPÜRTÜYORUZ.DAHA SONRA DİĞER MALZEMELERİMİZİ İLAVE EDİYORUZ.YAĞLANMIŞ TEPSİMİZE DÖKÜYORUZ.ÖNCEDEN ISITILMIŞ 180 DERECE FIRINIMIZDA YAKLAŞIK 20-25 DAKİKA PİŞİRİYORUZ. ÇIKARDIKTAN SONRA GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE GÖRE ŞEKİL VERİP SÜSLÜYORUZ.:D:D
yeşil yeşil bayılıyorum bu pastanın rengine :) eline sağlık,afiyet olmuş...
YanıtlaSilteşekkür ederim canım ;)
Silçok güzel görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilteşekkür ederim tatlım;)
SilIspanak sevmeyen beylerin fistıklı zannedip bayila bayila yedikleri nefis lezzet :)) ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilkesinlikle seninle aynı fikirdeyim canım :) teşekkür ederim :)
Silİlk kim bulmuş acaba ıspanaklı keki, pastayı. Tahmin ediyorum çocukları ıspanak yemeyen biri onlara yedirebilmek için bulmuştur. Yemedim hiç gene tahmin, ıspanağın tadı belli olmuyordur. Çok ilginç ellerinize sağlık.
YanıtlaSilteşekkür ederim :) denemenizi tavsiye ederim gerçekten ıspanak tadı yok ve güzel bir lezzet.
Silmükemmel görünüyor....
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık......
teşekkür ederim canım :) oyumuda kullandım :)
Silçok severim geçen hastaneye arkadas yapmış getirmiş afiyetle götürdük...ellerine sağlık cnm....mutlu yıllar
YanıtlaSilyarasın canım afiyetler olsun :)
Silben de çok seviyorum bu pastanın görünüşünü. Gıda boyası olmadan yemyeşil bir pasta...
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Nefis görünüyor. Bende tadını çok seviyorum. Kızlarım ilk yediklerinde anne ne çok antep fıstığı koymuşsun dediler ve zevkle yediler. Ispanaklı olduğunu duyduklarında şok oldular.
Sevgiyle kal.
çam ağacı şekliyle ne kadar da tatlı olmuş çok sevdim canım
YanıtlaSilÇok güzel ve lezzetli olmuş ellerine sağlık canım.
YanıtlaSil