ÇOK PRATİK BİR TARİF ASLINDA HEPİMİZİN BİLDİĞİ ARŞİVDE BULUNSUN İSTEDİM.
- Fiyonk makarna
- Kornişon turşu
- 2 su bardağı garnitür (karışık)
- 2 diş sarımsak
- 10 dal maydanoz
- 2 su bardağı yoğurt
- 1 su bardağı mayonez
- 1 tutam tuz
- Konserve garnitürünüzü süzün ve sudan geçirin, sarımsakları soyun ve havanelinde dövün. Maydonozları ve turşuları ince ince kıyın. Tüm malzemeyi geniş bir kaba alın.
- 4/3 paket makarnayı içine içine tuz ve sıvıyağ koyduğunuz kaynar suda haşlayıp (10-15 dakika arası) süzün ve soğuk sudan geçirin.
- Süzdüğünüz makarnayı karıştırma kabına dökün ve üzerine mayonezi yoğurdu ekleyerek iyice karıştırın. Streç filmle kaplayıp bir kaç saat beklettikten sonra servis yapın.
ah bu tarifi kim sevmez ellerine sağlık canım
YanıtlaSilçok severek yapar ve yerim canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilAm xavi gerard jude, Aiico sigorta ltd bir temsilcisi. Bir isletme kredisi ihtiyacim var? veya insaat kredisi? , ayri ayri% 3 oraninda kredi verir Eger ilgileniyorsaniz xavigeradloanfirm@yahoo.com hemen kredi belge ile devam etmek için bu e-posta adresinden bizimle irtibata geçecektir.
YanıtlaSilSR GERARD JUDE