- 4 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
- 4 TEPELEME YEMEK KAŞIĞI UN
- 6 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
- 1 SU BARDAĞI SÜT
- 8 SU BARDAĞI KAYNAMIŞ SU
- 1 PAKET KREMA
YAPILIŞI:
** TEREYAĞ ERİTİLDİKTEN SONRA UNU KAVURUYORUZ.6 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI İLE UN VE TEREYAĞ KARIŞIMINI KARIŞTIRIYORUZ.1 SU BARDAĞI SÜT İLAVE EDİYORUZ.8 SU BARDAĞI KAYNAMIŞ SU YAVAŞ YAVAŞ İLAVE EDİYORUZ.BÜTÜN KARIŞI KAYNADIKTAN SONRA BİR PAKET KREMAYI EKLEYİP KARIŞTIRIYORUZ.SERVİS YAPARKEN RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ EKLİYORUZ.
oğlum çok sever,ellerinize sağlık..
YanıtlaSilÇok sevdiğim, nefis ve pratik bir çorba. Ellerinize sağlık, afiyetler olsun.
YanıtlaSilSevgiler.
teşekkürler.bizde çok severiz.
YanıtlaSilbenimde çocuklarım çok seviyor,saniye sultan.
YanıtlaSilSalça ile de yapılıyormuuuuu?
YanıtlaSilO zaman kışın da yapabilirim ben bu çorbayı.
Neden olmasın.
Bilgisiz anne Çiğdem
çok sevilir bizim evde ellerine sağlık canım
YanıtlaSilarzucum ellerine sağlık.. nasıl severim !!
YanıtlaSilama neredesin ??
bir dut masalı- nunu
Merhaba,
YanıtlaSilDamla Doğal Hayat Özel sayısını çıkarmak hazırlığı içindeyiz.
Doğal yerler, doğal güzellikler, hayvanlar alemi… vb. konularla ilgili fotoğraflar, şiir, anı, gezi yazıları …vb. çalışmalardan; ayrıca çevreyi koruma çalışmalarından oluşacak Damla Doğal Hayat Özel Sayısı için katkılarınızı bekliyoruz.
İnternet dünyasında dağlarla, ormanlarla; ırmaklarla denizlerle; yaban hayvanlarıyla ilgili bir çok çalışma var. Milli parklarımız, çevre çalışmalarımız da başlı başına kaynak teşkil etmektedir. Ancak “alıntı kurallarına” göre bu çalışmalardan yazının boyutuna göre bir iki paragraf alıp bağlantı kurabiliyoruz. Yazının tamamı için müsaade alma işi ile uğraşmak kolay olmuyor.
Özel sayımızda sizlerin doğal hayatla ilgili çalışmalarına ( şiir, anı, gezi yazısı, öykü; fotoğraflar…vb.) yer vermek istiyoruz.
20 Ekimden sonra çıkarmayı düşündüğümüz özel sayımıza yazı ya da fotoğraf göndererek katkı sağlarsanız mutlu oluruz.
Mutluluk dileklerimizle.
Sabahattin Gencal
(Emekli öğretmen)
Bu soğuk günlerde en sevdiğim çorbalardandır. Nefis olmuş ellerine sağlık Arzucum.
YanıtlaSil