Uzun bir aradan sonra merhaba...
MALZEMELER:
- 2 su bardağı yoğurt
- 2 paket kabartma tozu
- 1 çay kaşığı karbonat ( üzerine limon sıkılacak karbonat kokmaması için)
- 500 gr ekşimik
- aldığı kadar un
- 125 gr margarin (piştikten sonra )
YAPILIŞI:
Tüm malzemeleri yoğuruyoruz. Küçük parçalara ayırıp merdane ile açıyoruz.Daha sonra yağsız tavada 2 tarafınıda pişiriyoruz.tavadan aldıktan sonra margarin ile yağlıyoruz..
ne varsa büyüklerde var galiba : ) ellerine sağlık canım
YanıtlaSilÇayın yanında ne güzel gider.Ellerinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.
YanıtlaSilHayırlı iftarlar.
Saygılar.
UuU en sevdiğim:)
YanıtlaSilEllerine,gönlüne sağlık gülüm..
Bir tane aldım,iftarda tüketmek üzere
Muhabbetle
HOŞGELDİNNN...ELİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR.
YanıtlaSilohh nasıl güzel kokar Arzu Hanım,
YanıtlaSilanne kokar dediğiniz gibi babanne kokar köy kokar bayılırım ben:))
Hamur işlerini kim sevmez, afiyetler olsun.. Babaanneciğinin ellerine sağlık..
YanıtlaSilSevgiler..
Arzucuğum bu aralar senden ses çıkmadı umarım bir sıkıntı yoktur babaannenizin ellerine sağlık sevgiler...
YanıtlaSilMerhaba :)) anneanne ve babannelerin yaptıklarına her zaman bayılmışımdır..Karmayı daha önce duymamıştım,ama çok leziz gözüküyo..Babannenin ellerine sağlık,ömrüne bereket..Paylaşım için teşekkürler..
YanıtlaSilellerinize sağlık canım afiyet olsun.
YanıtlaSilyanınada şöyşe güzel bir peynir.ellerine saglık.
YanıtlaSilArzucum merhaba nasılda güzeller babaannenizin
YanıtlaSilve senin ellerine sağlık.Çok sevgiler.
hamur islerine bayilirim yanina peynir mmmmh süper
YanıtlaSilellerine saglik
çok güzel görünüo.. ellerinize sağlık.. hayırlı bayramlar..
YanıtlaSilOfff :)) başka dıcek bırsey yok yazın çok yedim , çok severım elleirne sağlık
YanıtlaSilSevgiler,