MALZEMELERİMİZ :
İç Harcı için;
- 300 Gr. Orta Yağlı Kıyma
- 1 Orta Boy Soğan
- 1 Çay Bardağı Sıvı Yağ
- 1 Yemek Kaşığı Biber Salçası
- 8-10 Dal Maydanoz
- Tuz - Karabiber
- 3 Adet Yufka
***************************AFİYET OLSUN DİYORUZZ :)**************************
harika görüntüsü var eminim tadı da harikadır eline sağlık
YanıtlaSilteşekkürler:)
SilCok guzel ve pratik. Cok lezzetli oldugunada eminim. Ellerine saglik.
YanıtlaSilteşekkürler:)
Silelina sağlık tatlım
YanıtlaSilbayılırım
afiyet bal olsun
sevgiler selamlar
teşekkü
Silr ederim tatlım,denemelisin...
Çok severim ama kıymasını salçasız ve daha uzun süre kavurmayı tercih ediyorjm zira kıymanın kokusu çıkmazsa yiyemiyorum.Görüntü enfes olmUş ellerinize saglık..
YanıtlaSilevet uzun süre kavurunca kıyma kokusu çıkıyor.teşekkür ederim...
SilÇok severim bu mantıyı ellerine sağlık..
YanıtlaSilbende çok severim sevgili Hatice...
Silellerine sağlık canım.sevgiler.
YanıtlaSilteşekkür ederim canım...
Silçok severim:) ellerine sağlık sevgiler
YanıtlaSilbende çok seviyorum canım,teşekkürler...
Silohh ellerine saglik.sevgiler.
YanıtlaSilteşekkürler özgür tatlar...
Silaaa ikinci mantı günlükteki olmaz ama bir tabak isterim : )P
YanıtlaSil