MALZEMELER:
* 1 DEMET SEMİZOTU
* 1 KASE YOĞURT
* 4 DİŞ SARIMSAK
* TUZ
* 1 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
* PUL BİBER ,NANE (İSTEĞE GÖRE)
YAPILIŞI:
** SEMİZ OTUNU YIKAYIP SUYUNU SÜZDÜRÜYORUZ.SARIMSAĞI EZİP YOĞURTLA KARIŞTIRIYORUZ. SIVI YAĞ VE TUZU İLAVE EDİP SEMİZ OTUYLA KARIŞTIRIP SERVİS YAPIYORUZ.
*** AFİYET OLSUN**
** SEMİZOT
* 1 DEMET SEMİZOTU
* 1 KASE YOĞURT
* 4 DİŞ SARIMSAK
* TUZ
* 1 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
* PUL BİBER ,NANE (İSTEĞE GÖRE)
YAPILIŞI:
** SEMİZ OTUNU YIKAYIP SUYUNU SÜZDÜRÜYORUZ.SARIMSAĞI EZİP YOĞURTLA KARIŞTIRIYORUZ. SIVI YAĞ VE TUZU İLAVE EDİP SEMİZ OTUYLA KARIŞTIRIP SERVİS YAPIYORUZ.
*** AFİYET OLSUN**
** SEMİZOT
öğlenleri çok yaparım ben bunu. Bahçeden toplayıp, taze taze iyi bir öğün oluyor....
YanıtlaSilelınıze sglık.
YanıtlaSilklasık ama vazgecılmez bır tarıf...
çok fazla yaptığım bir salata.çokta severim.ellerine sağlık canım.afiyet olsun.sevgiler.
YanıtlaSilHer hafta mutlaka yaparım çok sevilir bizde,ellerine sağlık,hayırlı ramazanlar.
YanıtlaSil