22 Haziran 2010 Salı

HÜZÜNLÜ BABALAR GÜNÜ



Hava yağmurlu ve sıcak günlerden sonra serinlemişti.Ancak yürekler şehit haberleri ile yanmaktaydı.( ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA SABIR DİLİYORUM. )




Kayınpederlerim, büyük amcamız , büyükbabaanne yani 3 aile ortak büyük bir bahçeyi paylaşarak yaşıyorlar.Haftasonu ve yazın o bahçe dolup taşıyor, çay keyfi mutlaka yapılıyor.Ve yanında hamur işi olmazsa olmaz. Bizde eltimlerle babalar günü için anlaştık ,çayın yanına birşeyler yapalım diye düşündük.Önce bahçede çaylar içilir hemde yaz sezonunu açarız diye düşünmüştük ancak yağmur yağdı.:( Bahçe sefası başka bir zamana kaldı.


Babalarımız çaylara , mamalara alışık olsada o tatların kendileri için hazırlandığını öğrenince sevindiler, en azından bir dakikalığına bile olsa.Sessizliğin hüküm sürdüğü ortamda çaylar içildi.Babalar haberleri izliyor, babaanneler torunlar ile meşgul ve biz gençler servis yapıyorduk. Babalarımız ve eşlerimiz askerlik anılarını konuşuyorlardı.Genelde neşeli paylaşımlar olduğu ortamda , o gün hüzün paylaşıldı.

İŞTE O GÜNDEN GÖRÜNTÜLER :)


2 yorum:

  1. hepsi çok güzel görünüyor. ellerinize sağlık. keşke böyle üzücü olaylar yaşanmasaydı. Allah şehitlerimizin yakınlarına sabır versin.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Özlem yorumun için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil