17 Haziran 2012 Pazar

ISPANAK KÖKÜ YEMEĞİ

Güzel, güneşli pazar gününde umarım her şey gönlünüzce gelişiyordur...Babalarınızla,eşlerinizle-Ahirete göçmüş olanlar için dualarımız onlarla-güzel paylaşımlar yaşayabilmeniz dileği ile ...Sevgiyle kalın....
GEREKLİ MALZEMELER:
--15 Adet ıspanak kökü-ıspanakların köklerini atmayıp değerlendiriyoruz.-
-1 Soğan
-1 Küçük boy havuç
-1 Çarliston biber
-Tuz
YAPILIŞI:
Soğanı yemeklik doğrayıp sıvıyağda kavuralım.Havuç ve biberi küp doğrayıp soğanlara ilave edelim.Kavuralım.En son iyice yıkanmış ıspanak köklerini ilave edip 1 su bardağı su ile kısık ateşte pişirelim.Tuzunu ilave edip ateşten alalım.

6 yorum:

  1. elinize sağlık, hayırlı kandiller inşallah...

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim,sizede hayırlı kandiller....

    YanıtlaSil
  3. ellerine saglik,tam saglik deposu.afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  4. Ispanağın kökü apayrı bir lezzet. Ben de çok seviyorum. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ıspanağın köküde bence de değerlendirilmeli...

      Sil