MALZEMELER
- 5 SU BARDAĞI SÜT
- 1 TEPELEME ÇORBA KAŞIĞI NİŞASTA
- 1,5 SU BARDAĞI ŞEKER
- 1/2 SU BARDAĞI PİRİNÇ1,5 SU BARDAĞI SU
- BİR PORTAKAL YADA LİMAN KABUĞU RENDESİ
YAPILIŞI:
PİRİNCİ 1.5 SU BARDAĞI İLE HAŞLIYORUZ . PİRİNCİMİZ HAŞLANDIKTAN SONRA DİĞER MALZEMELERİ EKLİYORUZ. KIVAMI KOYULAŞINCA PORTAKAL KABUĞUNU EKLİYORUZ . VE ATEŞTEN ALIP SERVİZ EDİYORUZ .:)
AFİYET OLSUNNN:))
Görüntüsü muhteşem olmuş, elinize sağlık.
YanıtlaSilteşekkür ederim...
SilPortakal lı hiç denemedım..
YanıtlaSilDeğişik..
Ellerıne sağlık ..bereketi ile..
portakallı denemelisin çok lezzetli...
SilKimbilir nasıl tatlı missss kokusu vardır :)
YanıtlaSilSevgilerimle...
gerçekten mis gibi kokuyor....
Silarzu hanım ellerinize sağlık güzel görünüyor ama pirinç miktarını belirtmemişsiniz ve dikkatimi çekti diğer tariflerinizde de bazı bilgiler eksik
YanıtlaSilAysel hanım,dikkat etmemiştim.uyarınız için teşekkür ederim....
Sil