MALZEMELER:
- 250 GR MARGARİN
- 1,5 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
- 3 YUMURTA
- 1 SU BARDAĞI YOĞURT
- 1 PAKET KAKAO
- 1 TUTAM TUZ
- 2 SU BARDAĞI UN
- 1 PAKET VANİLYA
- 1 PAKET KABARTMA TOZU
ÜZERİ İÇİN :
- 1 SU BARDAĞI SÜT
- İSTENİLEN MİKTARDA ÇİKOLATA
YAPILIŞI:
YUMURTA İLE ŞEKERİ ÇIRPIYORUZ. DİĞER MALZEMELERİ EKLEYİP ÇIRPIYORUZ. YAĞLANMIŞ TEPSİYE DÖKÜYORUZ .180 DERECE DE 25-30 DAKİKA PİŞİRİYORUZ.ÇİKOLATAYI SÜTÜN İÇİNDE ERİTİYORUZ. SOĞUYUNCA KEKİN ÜZERİNE DÖKÜYORUZ.
**AFİYET OLSUN**