MALZEMELER:
-2 SU BARDAĞI BULGUR
YAPILIŞI:
SOĞAN ,BİBER VE DOMATESİ KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRUYORUZ.BİBER VE SOĞANI BİRAZ KAVURDUKTAN SONRA DOMATESİ EKLİYORUZ.YIKADIĞIMIZ BULGURU İLAVE EDİP BİRAZ KAVURUYORUZ.YAKLAŞIK 2,5 BARDAK SU EKLİYORUZ.BULGURUN PİŞME DURUMUNA GÖRE SU EKLEMEMİZ GEREKEBİLİR.ARADA KONTROL EDİYORUZ.PİŞMESİNE YAKIN TUZ VE NANESİNİ İLAVE EDİYORUZ.SERVİSTEN ÖNCE PUL BİBERİ SERPİP ACI BİBER EŞLİĞİNDE SERVİS EDİYORUZ.AFİYET OLSUN...
yanıda da cacıkla harika olur canım.çok severim.ellerine sağlık.öpyorum.
YanıtlaSilellerine sağlık canım nefis olmuş.
YanıtlaSilArzu'cum bayılırım bulgur pilavına ellerine sağlık sevgiler.
YanıtlaSilbende bgün yaptım afiyetle yedik:)
YanıtlaSileline sağlık canım
sevgileirmle..
Ellerine saglik Arzucugum... Sevgilerimle,
YanıtlaSilcanım merhabalar:)
YanıtlaSilhatta iyi geceler:)
artık pirince göre daha çok tercih ediyoruz kendilerini sağlıkklı mis gibi:)
valla çok lezzetli görünüyor sabah sabah canım çekti yani :) ellerine sağlık.
YanıtlaSilBulgur pilavını bende çok seviyorum.Ellerine sağlık canım nefis görünüyor.Sevgiler...
YanıtlaSilbulgurun yeri ayrı bizim için ellerine sağlık canım benim
YanıtlaSilçok severım canım yanına da buz gibi ayran ooh,ellerıne sağlık
YanıtlaSilellerine sağlık canım
YanıtlaSil